HeliAir wint Defensie Tender voor inspectie

HeliAir wint Defensie Tender voor inspectie van hogedruk brandstofleidingen

Wij zijn er trots op te mogen melden dat wij de tender van Defensie hebben gewonnen voor het inspecteren van hogedruk brandstofleidingen in Nederland, als onderdeel van het NATO-netwerk. Dit is een erkenning van de expertise en het vermogen van HeliAir om hoogwaardige diensten te leveren binnen vitale infrastructuren.

Het inspecteren van hogedruk brandstofleidingen is van belang voor de operationele efficiëntie en veiligheid van militaire bases en faciliteiten, vooral binnen het kader van het NATO-netwerk. HeliAir werkt nauw samenwerken met Defensie om deze inspecties uit te voeren, waarbij de expertise van HeliAir gecombineerd wordt met een van de specialiteiten van Defensie om eventuele gebreken of lekken tijdig op te sporen en te verhelpen.

Barbara Audier, Flight Operations Manager van HeliAir:

“We zijn enorm verheugd om deze tender van Defensie te winnen en deel uit te maken van het cruciale werk om de brandstofleidingen van onze militaire faciliteiten te inspecteren. Ons team van experts staat klaar om hun kennis en ervaring in te zetten om bij te dragen aan de operationele integriteit en veiligheid van het NATO-netwerk.”

Blijf op de hoogte van meer ontwikkelingen omtrent HeliAir en volg ons ook op Instagram!