HeliAir breidt vloot uit

HeliAir breidt vloot uit met een Twin Engine helikopter

We hebben hem! De nieuwe AS355F2-helikopter. Kenners kennen hem als het neusje van de zalm. Deze Airbus is een veelzijdige en betrouwbare helikopter die uitblinkt in allerlei soorten operationele omstandigheden. Na zijn glansrijke dienst in Spanje is deze helikopter onlangs toegevoegd aan het Nederlandse luchtvaartregister, en deze toevoeging aan de vloot van HeliAir zal een cruciale rol spelen in het versterken van onze operationele capaciteit.

Met de mogelijkheid om zowel passagiers als vracht te vervoeren, zal de AS355F2-helikopter voornamelijk ingezet worden voor een hele reeks special operations, waaronder filmopnamen, inspectievluchten met laser en lidar, en zelfs hijsklussen. Ook zal de helikopter zijn diensten aanbieden aan verschillende commerciële en overheidsklanten, waardoor HeliAir haar aanbod nog verder kan uitbreiden en diversifiëren.

Arno van de Craats, de accountable manager van HeliAir:

“We zijn echt super blij dat we de AS355F2 aan onze vloot hebben kunnen toevoegen. Deze helikopter staat bekend om zijn veelzijdigheid en betrouwbaarheid, precies wat we nodig hebben om topkwaliteit luchtvaartdiensten te blijven leveren aan onze fantastische klanten in Nederland en ver daarbuiten.”

Blijf op de hoogte van meer ontwikkelingen omtrent HeliAir en volg ons ook op Instagram!